Szukaj
Biuro obsługi klienta
+48 75 611 21 38
Pon-Pt 8:30-12:00
0
Koszyk
0
towar
towar
0,00 zł
(pusty)
Koszyk jest pusty
Wyświetl koszyk
Płatność ogółem
0,00 zł
Bestsellery
Nowości
Literatura obcojęzyczna
Dostawa i płatność
Kontakt
Konto
Książki
Książki dla dzieci
Powieści • beletrystyka
Kryminały
Young Adult
Fantastyka • Fantastyczno-naukowe
Książki fachowe • naukowe
Książki kucharskie
Komiksy
Motywacja i rozwój osobisty
Hobby
Podręczniki
Ezoteryka • astrologia
Thrillery • horrory
Zdrowie i styl życia
Poezja • dramat
Rodzina • związki • dzieci
Biznes • Księgowość
Wszystkie kategorie
Kup również
Zabawki
Kosmetyka
Elektronika
Artykuły papiernicze
Ogród
Dom
Pozostałe
•
Format-AB
. . .
Asortyment Format-AB
Podręczniki
Najczęściej sprzedawane
Najtańsze
Najdroższe
Najnowsze
Najstarsze
Kupiło 10+ klientów
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
W magazynie
41,49
zł
Do koszyka
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Dostępne
41,49
zł
Do koszyka
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Dostępne
55,09
zł
Do koszyka
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Dostępne
44,79
zł
Do koszyka
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Dostępne
60,19
zł
Do koszyka
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Dostępne
58,49
zł
Do koszyka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Dostępne
43,19
zł
Do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
Dostępne
45,69
zł
Do koszyka
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Dostępne
39,19
zł
Do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis, Lidia Linka
Dostępne
43,99
zł
Do koszyka
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Dostępne
39,19
zł
Do koszyka
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Dostępne
33,59
zł
Do koszyka
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
Dostępne
37,19
zł
Do koszyka
Obsługa turystyczna cz.IV Podstawy turystyki
Beata Sawicka (red.)
Dostępne
32,79
zł
Do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Dostępne
43,19
zł
Do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Praca zbiorowa
Dostępne
49,69
zł
Do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
Dostępne
47,09
zł
Do koszyka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Dostępne
45,69
zł
Do koszyka
Hotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB
Beata Sawicka (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red
Dostępne
36,39
zł
Do koszyka
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Dostępne
44,79
zł
Do koszyka
Do góry
Poprzednia
1
2
3
Następna
Pokaż następne 20