Szukaj
Biuro obsługi klienta
+48 75 611 21 38
Pon-Pt 8:30-12:00
0
Koszyk
0
towar
towar
0,00 zł
(pusty)
Koszyk jest pusty
Wyświetl koszyk
Płatność ogółem
0,00 zł
Bestsellery
Nowości
Literatura obcojęzyczna
Dostawa i płatność
Kontakt
Konto
MEGA OKAZJA
Pomysły na prezenty
MEGA Wyprzedaż
Wszystko do 9,99 zł
Świetne ceny
Książki
Książki dla dzieci
Powieści • beletrystyka
Kryminały
Young Adult
Fantastyka • Fantastyczno-naukowe
Książki fachowe • naukowe
Książki kucharskie
Komiksy
Motywacja i rozwój osobisty
Hobby
Podręczniki
Ezoteryka • astrologia
Thrillery • horrory
Zdrowie i styl życia
Poezja • dramat
Rodzina • związki • dzieci
Biznes • Księgowość
Wszystkie kategorie
Kup również
Zabawki
Perfumy
Kosmetyka
Elektronika
Artykuły papiernicze
Ogród
Dom
Pozostałe
•
Format-AB
. . .
Asortyment Format-AB
Podręczniki
Najczęściej sprzedawane
Najtańsze
Najdroższe
Najnowsze
Najstarsze
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
W magazynie
43,99
zł
Do koszyka
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Dostępne
46,09
zł
Do koszyka
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Dostępne
61,39
zł
Do koszyka
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Dostępne
61,39
zł
Do koszyka
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Dostępne
44,69
zł
Do koszyka
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Dostępne
60,09
zł
Do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
Dostępne
38,09
zł
Do koszyka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Dostępne
43,09
zł
Do koszyka
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Dostępne
37,19
zł
Do koszyka
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Dostępne
37,19
zł
Do koszyka
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Dostępne
49,69
zł
Do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Dostępne
60,79
zł
Do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
Dostępne
45,69
zł
Do koszyka
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Dostępne
51,49
zł
Do koszyka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Dostępne
55,59
zł
Do koszyka
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Dostępne
39,19
zł
Do koszyka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Dostępne
60,79
zł
Do koszyka
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
Dostępne
37,19
zł
Do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Dostępne
47,89
zł
Do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Praca zbiorowa
Dostępne
49,69
zł
Do koszyka
Do góry
Poprzednia
1
2
3
Następna
Pokaż następne 20