Víme, co jíme – Vědomé vaření (czeski)
Popis produktu
Książka kucharska Wiemy, co jemy - Świadome gotowanie ma pokazać czytelnikom, jak możemy oszczędzać pieniądze, swoje zdrowie i przyrodę, maksymalnie wykorzystując ugotowane składniki. Skupia się głównie na zbożach. Według niej mogą gotować osoby na diecie bezglutenowej, alergicy, weganie, wegetarianie, ale także wszyscy, którzy chcą urozmaicić swoje menu. Jeśli ugotujemy pełny garnek jaglanki, gryki lub orkiszu, pojawia się możliwość przerobienia ich od dań głównych, zup, past aż po desery. A to wszystko bez glutaminianów i innych chemicznych dodatków, białego cukru i białej mąki. Książka jest nietypową książką kucharską - pisze się w niej o energii natury, o jej wpływie na nasze zdrowie, a autorka wręcz zaprasza czytelnika do swojej kuchni jako nieodłącznej części przygotowywania poszczególnych potraw. Na końcu znajdziesz też kilka wywiadów: z aktorem Jaroslavem Duškiem, doktorem Janem Hnízdilem, Klárą Jíchovą, która zajmuje się makrobiotyką i publikuje artykuły o żywieniu dzieci, oraz z autorką Biolenky, która prowadzi regularny program radiowy o zdrowym odżywianiu.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl