Popis produktu
Francuskie macarons, czyli makaroniki lub makronki, to drobne migdałowe „laskonky" sklejane aromatycznym nadzieniem. Charakteryzują się gładko wypukłymi wierzchami i przepięknie wilgotnymi środkami. Choć dziś należą do dumy francuskich piekarni, prawdopodobnie są włoskim wynalazkiem. Makaroniki obecnie podbijają kulinarny świat! Te doskonałe słodkości piecze się z mielonych migdałów, cukru i białek. Swoimi delikatnymi smakami i kolorami ucieszą rodzinę, przyjaciół i Ciebie - nawet samym faktem, że potrafisz je upiec. Jeśli chcesz się rozkoszować, po prostu trzymaj się przepisów w tej książce i przygotuj własne kawałki luksusu. Makaroniki są świetne jako słodka kropka po obiedzie, do kawy lub herbaty, a także jako upominek ze ślubu czy prezent dla łasuchów.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl