Cukrářská technologie - 2. vydání (czeski)
Popis produktu
Publikacja jest przeznaczona do nauki przedmiotu Produkcja cukiernicza w zawodzie cukiernik, ale jednocześnie pozostaje zaprojektowana jako przydatna pomoc w produkcji cukierniczej. Główna część tekstu zawiera zawsze podstawowy opis produktu, skład surowcowy oraz procedury produkcyjne, w tym opis wad produkcyjnych i ewentualnych metod ich naprawy. W podobny sposób opracowano problematykę produkcji półproduktów, tj. produkcji korpusów, nadzień, polew najczęściej używanych we współczesnej praktyce produkcyjnej, z uwzględnieniem możliwości różnych kombinacji. W ten sposób opracowano także problematykę produkcji wyrobów bez użycia cukru, dla klientów, którzy nie mogą spożywać cukru. Te oraz inne wyroby zostały nowo dostosowane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl