Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny
Popis produktu
Wyborne mięso drobiowe można przygotować na wiele oryginalnych sposobów i nigdy się nie znudzi. Czołowy szef kuchni proponuje przepisy obejmujące przygotowanie jaj, kurczaka, gęsi, kury i kaczki, aż po przepiórkę, bażanta i gołębia. Przepisy są przeważnie proste, jednak przy bardziej wymagających technikach nagrodą będzie potrawa, którą zapamiętacie nie tylko wy sami, lecz która pozostanie niezapomnianym przeżyciem także dla waszych gości.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl