Provence - Škola provensálské kuchyně - 2. vydání (czeski)
Popis produktu
Niewielu potrafi oprzeć się urokowi słonecznej Prowansji i potrawom, które są przykładem najlepszej kuchni wiejskiej. Książka, zaprojektowana jako tygodniowa szkoła gotowania, pozwala rozkoszować się wspaniałym, autentycznym smakiem Morza Śródziemnego. Autor urodził się i wychował w tym zakątku świata i jest uważany za guru kuchni prowansalskiej. Zaprowadzi nas na targ rybny, do tradycyjnej piekarni, do producentów serów; dowiemy się od niego, jak miejscowi wydobywają z surowców najlepsze smaki i aromaty, a także pozwoli nam poznać kuchnię prowansalską z pierwszej ręki… Możemy wybierać spośród ponad stu przepisów i skosztować na przykład tapenady, czyli pasty z kaparów, placków z cukinii, udźca jagnięcego z ziołami lub coulis truskawkowego. Jak ugotować dobre i tradycyjne danie prowansalskie w wygodzie własnej kuchni.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl