Slané pečení (Edice Apetit) (czeski)
Popis produktu
Kolejny dodatek do udanej Serii Apetit zawiera ponad 100 przepisów na różne rodzaje pieczywa (czeski chleb włącznie z instrukcją, jak zrobić zaczyn w domu), bułki, francuską bagietkę, włoską ciabattę, indyjski naan, szybki chleb z domowej piekarniczki, a także słone tarty z całego świata (quiche, tarta tatin z szalotek), popularne pizze, słone muffiny i rolady oraz zawijańce, herbatniki, sakiewki itp. Książka na 160 stronach jest podzielona na osiem rozdziałów. Reaguje na najnowszy trend - pieczenie domowego chleba. Bo nic nie dorówna czeskiemu chlebowi z chrupiącą skórką i miękkim wnętrzem! Oprócz przepisów na domowe wypieki książka zawiera także wskazówki, czym można obłożyć pieczywo (pasty, kanapki, tosty…), a autorka radzi też, jak przemienić pieczywo w inne przysmaki (słynna włoska zupa z chleba, knedliki, sałatka panzanella, nadzienie…). Wszystkie przepisy zostały starannie wybrane przez redaktorki Apetitu i przetestowane w redakcyjnej kuchni. ROZDZIAŁY: Chleb i pieczywo Obłóż sobie… Słone tarty Sakiewki i zawijańce Pizza i spółka Małe wypieki Gotowanie z chlebem Serwis
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl