Apetit Sýry (Edice Apetit) (czeski)
Popis produktu
Na świecie istnieją setki rodzajów serów, a przepisów z ich wykorzystaniem jest jeszcze więcej! Kolejny tom z serii Apetit zawiera 130 starannie wybranych i przetestowanych przepisów na różnorodne potrawy z większą lub mniejszą ilością różnych serów - od przystawek po desery. W książce znajdziesz klasyki wśród klasyków - marynowany hermelin, smażony ser, sos 4 formaggi, ale także haluszki z bryndzą czy suflet serowy. Nie brakuje zup, serowych past i kanapek na mały głód, chrupiących sałatek, którym sery nadały nowy wymiar, ani światowej sławy sernika. Dowiesz się też, jak zrobić domowy świeży ser, arabski labneh czy ricottę, jak prawidłowo przechowywać sery oraz jak i z czym je podawać… Książka ma 160 stron i jest podzielona na osiem rozdziałów. Zawiera najlepsze serowe przepisy, które w redakcyjnej kuchni Apetitu ugotowaliśmy i skosztowaliśmy: - Ser w roli głównej - Zupy - Prawie bez mięsa - Danie główne - Sałatki & przystawki - Na mały głód - Desery - Serwis
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl