Cocina Checa - Česká kuchyně (hiszpański)
Popis produktu
Pyszna i aromatyczna pieczeń wieprzowa z duszoną kapustą na słodko-kwaśno i knedlikami, polędwica w sosie śmietanowym ozdobiona plasterkiem cytryny i żurawiną, gęś pieczona, bażant z boczkiem, szynka praska z bitą śmietaną i chrzanem, naleśniki z sosem żurawinowym, knedliki z puszystego ciasta z truskawkami i twarogiem, bułeczki nadziewane makiem lub wieniec bożonarodzeniowy z rodzynkami i migdałami - wszystkie te klasyczne i magiczne potrawy przyczyniły się do sławy kuchni czeskiej. Przepisy i procedury są dobrze objaśnione, zawierają cenne wskazówki i warianty. Zdjęcia etapów przygotowania potrawy, które towarzyszą tekstowi, posłużą jako inspiracja do podania smacznego dania rodzinie lub przyjaciołom.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl