Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) (czeski)
Popis produktu
17. książka kucharska z Wydania Apetit W czterech tematycznie podzielonych rozdziałach oferujemy 103 przepisy na idealnie skomponowane menu wielodaniowe na każdą okazję - klasykę na niedzielę, na Wielkanoc, święta Bożego Narodzenia, wesele, Nowy Rok oraz menu, które przygotujesz na chacie albo porządną ucztę na świeżym powietrzu. Jedno menu jest klasyczne i gotowe w 30 minut, inne nowe i rześkie, jeszcze inne okazałe… Przepisów znajdą tu wszyscy - początkujący i zaawansowani, miłośnicy kuchni czeskiej i światowej, a także pamiętamy o wegetarianach. Książka kucharska jest podzielona na 4 większe rozdziały: na obiad rodzinny (klasyka z pieczonym kurczakiem, menu według szefa kuchni), Święta (Boże Narodzenie, Wielkanoc, Nowy Rok), Z przyjaciółmi przy stole (Walentynki, Sylwester, babski wieczór, BBQ) oraz Podróż dookoła świata - menu inspirowane kuchniami zagranicznymi (włoskie menu, francuskie, meksykańskie, amerykańskie Święto Dziękczynienia, hiszpańskie tapas, świętowanie chińskiego Nowego Roku…).
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl