Vůně francouzské kuchyně (czeski)
Popis produktu
Michel Roux jest posiadaczem trzech gwiazdek Michelin. Podstawą jego książki jest 100 przepisów, które stanowią istotę kuchni francuskiej i wpływały na różne style gotowania na całym świecie. Książka zawiera również szczegółowe instrukcje klasycznych technik, oferuje fascynujące historie o pochodzeniu poszczególnych przepisów oraz informacje o składnikach i regionalnych tradycjach kulinarnych. Dodatkowo znajdziesz tu interesujące spostrzeżenia dotyczące wędlin, serów i win.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl