Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty (czeski)
Popis produktu
Jakie wyposażenie i narzędzia są niezbędne przy przetwarzaniu dziczyzny? Jak poradzić sobie ze źle postrzelonym sztukiem? Na konkretnych przykładach sarny i dzika czytelnik zapozna się ze wszystkimi zabiegami od odskórzania dziczyzny aż po przygotowanie poszczególnych porcji mięsa. Myśliwy Carsten Bothe przedstawia praktyczny poradnik pełen przydatnych informacji, rad i wskazówek dotyczących prawidłowego przetwarzania dziczyzny - nie tylko dla zapalonych myśliwych, ale także dla miłośników dobrej kuchni. Wszystkie metody rozbioru i porcjowania mięsa są szczegółowo opisane i uzupełnione obrazowymi zdjęciami krok po kroku, aż po kulinarne doznania przy stole.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl