Popis produktu
Forma/blacha do pieczenia bagiet, rogalików i chleba bagietowego lepiej utrzymuje ich kształt podczas pieczenia. Jest perforowana, dzięki czemu ciepło dociera lepiej do pieczywa także od spodu i bagietki równomiernie się upieką. Można ją także użyć do dopiekania już upieczonych bagiet. Materiał: stal węglowa z wysokiej jakości nieprzywierającą powłoką Xynflon GRANDE, która jest bardzo odporna i łatwa w utrzymaniu czystości. Maks. temperatura pieczenia 230 °C. Wymiary: 38x24,5x2,5 cm.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl