Popis produktu
Doświadczeni autorzy poprowadzą Cię od zupełnych podstaw, czyli od podstawowego przygotowania poszczególnych rodzajów ciast (od biszkoptowego, ucieranego czy kruchego, przez ciasto parzone, ciasto francuskie czy ciasto na strudel aż po ciasto drożdżowe, serowe i piernikowe), aż po mistrzowskie wypieki, które z pewnością wykorzystasz przy przygotowywaniu uroczystych okazji lub przyjacielskich wieczorów w swobodnej lub formalnej atmosferze. Nie chodzi przy tym tylko o tradycyjne słodkie placki, torty czy wypieki (włącznie ze świątecznymi ciasteczkami). W przepisach (których jest ponad trzysta) znajdą się także wskazówki dotyczące przygotowania pizzy, słonych strudli czy przekąsek oraz francuskich słonych tart quiche i potraw z greckiego ciasta filo. Z tą książką kucharską pieczenie naprawdę będzie sprawiać Ci przyjemność.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl