Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti (czeski)
Popis produktu
Najobszerniejsza książka o fermentacji, jaka kiedykolwiek się ukazała, napisana ponownie w nieodparcie autorskim stylu. Jeśli jesteś fanem fermentacji lub chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat, przygotować coś przez fermentację w domu, wyposażyć swoją kuchnię, opanować naprawdę proste metody, aż detektywistycznie zgłębić świat przyjaznych mikroorganizmów korzystnych dla naszego zdrowia, kulinarnie podróżować po całym świecie i stać się ekspertem w przygotowywaniu fermentowanych produktów - od chleba na zakwasie, przez warzywa, po różne alkohole - ta książka jest dla Ciebie obowiązkową pozycją!
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl