Popis produktu
Jeśli z przyjemnością przygotowujesz domową pizzę według sprawdzonego przepisu lub od czasu do czasu sięgasz w sklepie po mrożoną pizzę, możesz uzyskać podobny efekt jak przy pieczeniu w piecu kamiennym. Przy użyciu okrągłej blachy z otworami i nieprzywierającą powłoką Greblon dochodzi do efektywnego dopieczenia także od spodu.
Blacha umożliwia pieczenie frytek, ziemniaków po amerykańsku, słonych i słodkich ciast, np. popularnych frgałów i innych smakołyków z bardziej zwartego, kompaktowego, a nie płynnego ciasta. Wytrzymuje temperaturę pieczenia do 220 °C, jednak nie nadaje się do mycia w zmywarce.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl