Popis produktu
Tenderizer - doskonały pomocnik przy przygotowaniu soczystych steków. Zmiękcza wszystkie rodzaje czerwonego mięsa. Połóż tenderizer na kawałku surowego mięsa, naciśnij na rączkę i powtarzaj ten ruch na całej powierzchni steku. Ostrza (20 szt.) o ostrych krawędziach zmiękczą strukturę mięsa. Wyjmowana osłona ostrzy zapewnia bezpieczne przechowywanie. Dzięki temu mięso piecze się równomierniej i szybciej. Jeśli mięso jest marynowane, dzięki procesowi tenderyzacji marynata lepiej wnika w mięso - marynowanie jest krótsze i bardziej efektywne. Nawet w domu osiągniesz profesjonalne rezultaty. Materiał: tworzywo ABS, PP (część przezroczysta), ostrza - stal nierdzewna 420. Wymiary: 12,5 x 3 x 11,5 cm. Łatwa pielęgnacja - bardzo proste rozłożenie, umycie i ponowne złożenie.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl