Popis produktu
Radix graminis
Przygotowanie odwaru (dotyczy owoców, nasion, korzeni i kory):
Jedną łyżeczkę wsypuje się do 1/4 litra zimnej wody, doprowadza do wrzenia i krótko gotuje. W przykrytym naczyniu pozostawia się do naciągnięcia na 15 minut i odcedza. Odwar przygotowuje się zawsze świeży. Pije się 1-2 razy dziennie.
Zdjęcie zioła ma charakter wyłącznie ilustracyjny, rzeczywisty wygląd może nieznacznie różnić się w zależności od konkretnej partii.
Zgodnie z obowiązującymi przepisami UE nie możemy podawać właściwości zdrowotnych ziół.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl