Popis produktu
Cinnamomum verum
Do grzanego wina, kompotów, dań mięsnych w kuchni azjatyckiej. Cynamon cejloński ma znacznie delikatniejszy smak niż powszechnie używany cynamon chiński.
Skład: cała kora cynamonowca cejlońskiego
Ta seria wyróżnia się wyjątkową jakością poszczególnych przypraw i bardzo korzystną ceną w stosunku do masy. Wszystkie przyprawy są wolne od glutaminianu sodu.
Zdjęcie surowca ma charakter wyłącznie poglądowy, rzeczywisty wygląd może się nieznacznie różnić w zależności od konkretnej partii.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl