Popis produktu
Yerba maté to liście i gałązki ostrokrzewu paragwajskiego, zimozielonego drzewa pochodzącego z Ameryki Południowej. Jest narodowym napojem Argentyńczyków, którzy cenią jego pobudzające właściwości. Prażenie maté nadaje mu charakterystyczny, pełny smak.
Skład: prażony ostrokrzew paragwajski
Zawiera kofeinę!
Przygotowanie: Jedną łyżeczkę zalać odrobiną letniej wody, następnie dopełnić 200 ml wody o temperaturze 70 - 80 °C i odstawić na 10 minut.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl