Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny (czeski)
Popis produktu
Piwa, wina, miody pitne, lemoniady… wyprodukowane w domu! Książka "Dziko fermentowane napoje: lemoniady, piwa, wina, miody pitne" wprowadzi początkujących entuzjastów fermentacji i doświadczonych domowych piwowarów w tajniki dzikich i udomowionych ziół, owoców, jagód oraz innych naturalnych składników, z których samodzielnie można wytworzyć pyszne napoje alkoholowe. Sztuka przygotowywania musujących napojów nie ogranicza się do podstawowych składników: jęczmienia, chmielu, drożdży i wody. Zanim wyodrębniło się klasyczne warzenie piwa, ludzie przy przygotowywaniu fermentowanych napojów korzystali z całej gamy innych dzikich i uprawianych roślin, owoców, jagód i innych surowców naturalnych. Książka przeznaczona jest dla miłośników jedzenia i picia, kucharzy, zbieraczy roślin i ziół, właścicieli domków i działkowiczów. Zawiera opowieści oraz praktyczne instrukcje przygotowania lemoniad, syropów, domowych win, prymitywnych piw ziołowych, miodów pitnych, a także tradycyjnych napojów takich jak tiswin i kvass.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl