Maso - Jednoduše & dokonale (czeski)
Popis produktu
Autor bestsellerów kulinarnych Roman Vaněk publikuje długo oczekiwaną książkę kucharską Prosto i perfekcyjnie - MIĘSO. Jak zawsze razem z Vaňkiem nad tą publikacją pracowała jego żona Jana oraz zespół czołowych czeskich szefów kuchni, którzy jednocześnie są wykładowcami Praskiego Instytutu Kulinarnego. W serii Prosto i perfekcyjnie ta 3. książka z kolei świetnie uzupełnia poprzednie książki kucharskie o kurczaku i warzywach, które należą do najlepiej sprzedających się tytułów na rynku. Główną rolę w książce tym razem odgrywają mięsa wieprzowe i wołowe. Przepisy są szczegółowo opisane sprawdzonym sposobem krok po kroku, tak aby nawet zupełny początkujący mógł przygotować pozornie skomplikowane danie. Swoją prostotą i użyciem powszechnie dostępnych składników książka zafascynuje każdego miłośnika dobrego jedzenia w rozsądnej cenie, a jednocześnie swoim tradycyjnym formatem i typowym wyglądem uzupełni kolekcję białej serii Vaňkowskich książek kucharskich wielu kulinarnych kolekcjonerów.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl