Čokoláda ruby 0,4kg 33% - Callebaut
Popis produktu
Po gorzkiej, mlecznej i białej czekoladzie ruby jest najciekawszym odkryciem ostatnich 80 lat. Olśniewający dar natury, który przynosi zupełnie nowe doznania smakowe i unikalny kolor. Powstała z rubinowych ziaren kakaowca, bez dodatku barwników i aromatów owocowych. Czekolada Ruby Callebaut ma delikatny różowy kolor oraz lekko kwaskowy, owocowy smak. Pozwól się oczarować jej wyjątkowym kolorem, intensywnym owocowym smakiem i kwaskowymi nutami. Unikalny kolor i smak ruby inspirują niepowtarzalne połączenia smakowe i wnoszą nowy wymiar do cukiernictwa i piekarstwa. Dzięki swojej konsystencji ruby RB1 nadaje się do szerokiego zastosowania - od formowanych i oblanych pralin po ganache, moussy i inne wyroby. Ruby pobudzi Twoją kreatywność. Skład: min. 47,3% kakao, cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy Zastosowanie: podgrzej do temperatury 45°C, 2/3 masy schłódź temperowaniem do temperatury 27°C i dodaj pozostałą 1/3 rozpuszczonej masy. Masę mieszaj ciągle. Przy obróbce masa powinna mieć temperaturę 32°C. Przechowywać w temperaturze do 20°C.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl