Koszyk
towar
(pusty)
Kora Condurango
Przygotowanie wywaru (dotyczy owoców, nasion, korzeni i kór):
Jedną łyżeczkę herbacianą wsypuje się do 1/4 litra zimnej wody, doprowadza do wrzenia i krótko gotuje. W przykrytym naczyniu pozostawia się 15 minut do zaparzenia i przecedza. Wywar przygotowuje się zawsze świeży. Pije się 1 - 2 x dziennie.
Zgodnie z obowiązującymi przepisami UE nie możemy podawać właściwości zdrowotnych ziół.
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.plAlkohol mogą kupować wyłącznie osoby, które ukończyły 18 lat.
Potwierdź, że masz ukończone 18 lat.