Japonská kuchyně (czeski)
Popis produktu
Siedem składników i ta książka wystarczy, aby stać się mistrzem kuchni japońskiej! Przyznajmy to: japońskie potrawy wyglądają kusząco, urzekają kolorami i egzotycznymi zapachami oraz smakami. W domu jednak niewielu się za nie zabiera; boimy się, że ich przygotowanie jest zbyt trudne, składniki niedostępne i kosztowne. To jednak błąd. Autor tej książki kucharskiej, Tim Anderson, przekona nas, że wspaniałą japońską potrawę można stworzyć z siedmiu składników, które kupisz w każdym supermarkecie - jeśli chcesz pójść dalej, dokup kolejne dziesięć. Tim Anderson zaczyna od podstawowych sosów i marynat, które „japonizują” każde danie, następnie przechodzi do najpopularniejszych potraw, takich jak gyoza, sushi, yakitori, ramen i tempura. Przepisy są jasno opisane i oznaczone według trudności, dzięki czemu łatwo jest gotować według nich, a danie zawsze się uda.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl