Technologie v kostce (czeski)
Popis produktu
Ta książka nie jest tylko klasycznym podręcznikiem technologii przygotowywania potraw, lecz stanowi przekrojowe opracowanie całej dziedziny i przekazuje wszelkie podstawowe wiadomości. Podręcznik „Technologia w pigułce” nawiązuje do „Nakrywania stołu w pigułce”. Szybki rozwój działalności gospodarczej w branży stawia nowe zadania, które stawiają coraz wyższe wymagania wobec przygotowania specjalistów. Przygotowanie to odbywa się klasycznymi formami - poprzez naukę zawodu, naukę w szkole średniej o profilu zawodowym lub w formie przekwalifikowania. Trzeba tu powiedzieć, że te formy kształcenia dostarczają wiedzy, umiejętności i zdolności, które trzeba stale pogłębiać i doskonalić. We wszystkich tych formach kształcenia publikacja „Technologia w pigułce” znajduje swoje uzasadnienie. Nie jest jedynie klasycznym podręcznikiem technologii, lecz stanowi przekrój całej dziedziny i przekazuje wszelkie podstawowe wiadomości. Podczas nauki i w praktyce trzeba respektować charakter kuchni czeskiej z uwzględnieniem najnowszych trendów. Naszym celem musi być przygotowywanie znakomitych potraw z wykorzystaniem surowców najwyższej jakości. Nasza branża bardzo szybko zyskuje na popularności i trzeba się do tego wzrostu dostosować. Specjaliści, którzy potrafią dobrze opanować swój fach, są cenieni przez gości i współpracowników.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl