Levně, chutně, bezlepkově i bez mléka a vajec, aneb jak jednoduše uvařit a upéct navíc i bez škrobů a rýže (czeski)
Popis produktu
Ta książka kucharska jest przede wszystkim przeznaczona dla osób cierpiących na szerokie spektrum alergii pokarmowych i nietolerancji, które chcą sobie pozwolić na klasyczną czeską kuchnię. Wszystkie przepisy przygotowane są bez użycia glutenu, mleka, produktów mlecznych, jaj, ryżu i mąk skrobiowych. Przepisy wykorzystują naturalnie bezglutenowe składniki, np. gryki, prosa, kukurydzy, sorgo i ziemniaków. Książka zawiera przepisy zarówno z roślin strączkowych i orzechów, jak i bez nich, ponieważ istnieje niemała grupa osób z nietolerancją soi i innych roślin strączkowych oraz różnych rodzajów orzechów lub z alergią na nie. W książce znajdziesz 84 wytrawne przepisy przeznaczone do codziennego żywienia. Na ich podstawie przygotujesz pieczywo, roślinne żervé, pasty, pasztety, nadziewane pieczone mięsa, zupy, sosy, knedliki oraz inne dodatki. Książka kucharska została wzbogacona o praktyczne i ekonomiczne wskazówki i zawiera także podstawowe informacje o brakujących minerałach i witaminach w diecie.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl