Popis produktu
Ponad czterysta stron zapierającego dech w piersiach doświadczenia. Droga usłana moimi własnymi przepisami zabierze Cię do tajemniczego świata czekolady, gdzie samo tylko powąchanie pieści wszystkie zmysły. Czeka na Ciebie czekoladowa strucla świąteczna i pięknie puszyste mleczne bułeczki, możesz odkrywać wykwintne kreacje francuskiej patisserii, a swoich bliskich zaskoczysz przygotowując łatwe ciasta, luksusowe praliny lub grzeszne trufle. Przepisy rozpisane krok po kroku i setki towarzyszących fotografii pozwolą Ci z łatwością i pasją upiec luksusowe czekoladowe dzieła. Dzięki przejrzystości i szczegółowości każdego przepisu z łatwością opanujesz nawet najtrudniejsze techniki profesjonalnego czekoladnika. Zanurzmy się razem w ostateczną rozkosz szlachetnego, boskiego, a przede wszystkim uzależniającego składnika - czekolady. Z tą największą i najkompletniejszą książką, nie tylko o pieczeniu z czekoladą, jaka kiedykolwiek została u nas spisana.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl