Alfalfa semínka vojtěšky BIO semínka na klíčení 200 g Wolfberry
Popis produktu
Jak spożywać BIO lucernę
Kiełki lucerny, zwane także alfalfa, są idealnym dodatkiem do sałatek, past, pieczywa lub jako dodatek do dań. Kiełki spożywa się w całości wraz z korzeniami, najlepiej na surowo, ponieważ obróbka cieplna zmniejsza część ich wartości odżywczych.
Z nasion BIO lucerny można również wysiać rośliny w doniczce.
Charakterystyka
Arabowie od zawsze wierzyli w leczniczą moc kiełkujących nasion. Dziś wiadomo również w Europie, że wspierają one prawidłowy stan włosów i paznokci, pomagają utrzymać prawidłowy poziom cholesterolu we krwi oraz zapewniają większy komfort w okresie menopauzy.
Instrukcja kiełkowania
•
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl