Řeřicha BIO semínka na klíčení 200 g Wolfberry
Popis produktu
Jak spożywać BIO rzeżuchę
Możliwości wykorzystania kiełków i pędów w kuchni są niezliczone. Kiełkująca rzeżucha w surowej postaci nadaje się do past i dipów lub jako lekko pikantny dodatek. Unikaj jednak obróbki cieplnej, ponieważ może stać się gorzka.
Nasiona BIO rzeżuchy można także wysiać do skrzynki na balkon.
Charakterystyka
Pędy są doskonałym źródłem energii, minerałów i witamin. W zachodniej fitoterapii podobno stosuje się ją przy infekcjach dróg moczowych lub kamieniach nerkowych, a w Indiach uważana jest za afrodyzjak męski zwiększający potencję.
Instrukcja kiełkowania
•
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl