Luštěniny (Edice Apetit) (czeski)
Popis produktu
Nowa książka kucharska z serii Apetit, pełna tradycyjnych i nowoczesnych przepisów z roślin strączkowych z całego świata, ukazała się 5.03.2020. Są sycące i pożywne, a mimo to rzadko pojawiają się w naszym jadłospisie. To naprawdę duża szkoda! Dzięki naszej nowej książce rośliny strączkowe z pewnością przebiją się na szczyt listy Twoich ulubionych składników. Przygotowaliśmy dla Ciebie 130 przepisów obejmujących wiele rodzajów roślin strączkowych z kraju, z Europy i z najróżniejszych zakątków świata. Przyrządziliśmy je i dopracowaliśmy do perfekcji w redakcyjnej kuchni magazynu Apetit. W tej książce znajdziesz potrawy tradycyjne i nowoczesne, słone, pikantne, a także słodkie. Gotujemy z dobrze znanych produktów - soczewicy, grochu i fasoli - oraz z nowości ostatnich lat i na nowo odkrywanych gatunków, takich jak ciecierzyca, mung, azuki, bób i inne. Z nami naprawdę rozsmakujesz się w roślinach strączkowych! W książce "Rośliny strączkowe" znajdziesz następujące rozdziały: - Soczewica - Groch & ciecierzyca - Fasola - Vigna - Inne - Serwis
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl