Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit) (czeski)
Popis produktu
Sporządziliśmy dla was 150 najlepszych przepisów z kuchni czeskiej i ze wszystkich zakątków świata. Wszystkie ugotowaliśmy, spróbowaliśmy i dopracowaliśmy w redakcyjnej kuchni magazynu Apetit. W książce kucharskiej Zupa to podstawa znajdziecie klasyczne i nowoczesne wersje zup, kremowe i klarowne, oraz niezliczone wskazówki dotyczące dodatków, klusek, grzanek i innych ulepszeń. Nie brakuje też orzeźwiających zimnych zup na lato oraz szczegółowych procedur dotyczących „bulionów”. Wszystko to razem tworzy zestaw, według którego ugotujecie każdą zupę, o jakiej sobie przypomnicie. Książka kucharska Zupa to podstawa jest podzielona na sześć rozdziałów: · Od wywarów po grzanki · Klasyka · Kuchnie świata · 100+ 1 pomysł · Syte · Zimne
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
 - Inne książki autora
 - Inne pozycje wydawcy
 - Ostatnio obejrzane
 
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl