Sladké dobroty levně, chutně, bezlepkově i bez mléka a vajec, aneb jak si jednoduše osladit život i bez škrobových mouk (czeski)
Popis produktu
Ta książka kucharska jest odpowiednia dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe, wegan oraz dla tych, którzy chcą osłodzić sobie życie bez użycia jaj, mleka, mąk skrobiowych i glutenowych. Większość przepisów można przygotować bez użycia cukru lub z jego ograniczeniem. Przepisy przygotowywane są z naturalnie bezglutenowych zbóż - gryki, prosa, kukurydzy, sorgo i ryżu. Wiele osób cierpiących na szerokie spektrum alergii i nietolerancji dzięki książce może delektować się potrawami i deserami bez użycia orzechów, roślin strączkowych, kakao, owoców, kokosa, nasion oraz drożdży. Wszystkie kremy przygotowane są bez użycia utwardzonych tłuszczów. Przepisy są opracowane od ścisłej diety eliminacyjnej po wrażenia dla smakoszy. Gorąco polecam książkę mamom, które wprowadzają odstępne pokarmy i stopniowo włączają produkty do jadłospisu dziecka, szczególnie takiego, które boryka się z egzemą i problemami trawiennymi. W książce znajdziesz 100 profesjonalnych fotografii i 255 przepisów na lody, naleśniki, racuchy, pączuszki, ciasta, drożdżówki, babki, desery, torty, ciastka świąteczne i inne. Wartością dodaną książki są praktyczne i ekonomiczne porady oraz proste, tanie i pożywne przepisy, które są szybkie w przygotowaniu.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl