Zelenina (czeski)
Popis produktu
Rośliny dostarczają człowiekowi nie tylko podstawowych składników odżywczych - białek, tłuszczów i węglowodanów, ale także niezbędnych dla zdrowia witamin, składników mineralnych, błonnika pokarmowego, olejków eterycznych oraz substancji ochronnych i leczniczych. Ważnym źródłem tych substancji są warzywa, które spożywa się zazwyczaj na surowo lub tylko prosto przygotowane kulinarnie przez gotowanie czy duszenie. Nie mają dużej wartości energetycznej, ale swoją objętością i składem dają uczucie sytości, dzięki czemu stały się ważne w walce z otyłością.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl