V kuchyni se svatou Hildegardou z Bingenu (czeski)
Popis produktu
W wprowadzeniu książki znajdziesz przegląd korzystnych właściwości i zasad tego sposobu odżywiania wraz z praktycznymi radami dotyczącymi najważniejszych produktów spożywczych. Hildegarda z Bingen w średniowieczu obserwowała działanie wielu pokarmów, takich jak orkisz, koper włoski, kasztany oraz szereg ziół i przypraw. Jak i my możemy przyswoić sobie tę zdrową, orzeźwiającą i dodającą energii dietę? Marie-France Delpechová, która gotuje według zasad Hildegardy z Bingen od ponad trzydziestu lat, chce podzielić się z nami tymi przepisami na każdy dzień, dostosowanymi do każdego smaku i każdej pory roku.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl