Popis produktu
Bio Majeranek
W kuchni obowiązuje zasada: jedno albo drugie. Majeranek ma znacznie łagodniejszy aromat niż oregano, smakuje w porównaniu z nim mniej pieprznie i delikatnie słodkawo. Zastosowanie: Majeranek świetnie pasuje do potraw z kapusty lub roślin strączkowych. Jego lekko słodkawy aromat dodatkowo bardzo dobrze uwalnia się w sałatkach, na świeżym serze oraz w sycących zimowych potrawach, takich jak zupa ziemniaczana czy dziczyzna, gdzie szczególnie harmonizuje z liściem laurowym i jałowcem.
Skład: majeranek bio
Zawartość: 10 g
Kraj pochodzenia: Austria
Wskazówka: Majeranek dodawać pod koniec gotowania, aby nie utracić delikatnego aromatu.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl