Mleté maso (Edice Apetit) (czeski)
Popis produktu
Pierwszą nową książką kucharską roku 2023 jest książka Mielone mięso. Nowość z edycji Apetit poświęcona jest wszechstronnemu wykorzystaniu jednego z bardzo popularnych składników - mielonego mięsa. W książce spisaliśmy ponad 100 przepisów, wśród których znajdziesz klasykę w postaci pieczeni mielonej, ragù czy burgerów, a także niebanalne pomysły inspirowane kuchniami świata, np. szwedzkie klopsiki przygotowane w wersji na przyjęcie, lasagne w formie zupy czy orzeźwiające kotleciki z jabłkami. Na podstawie książki Mielone mięso przygotujesz zupy, przystawki, szybkie dania i potrawy na uroczysty stół. Dodaliśmy praktyczne wskazówki, jak skomponować idealne klopsiki lub pieczeń mieloną według własnego gustu, a także rozdział, w którym doradzamy, jak zmniejszyć spożycie mięsa i zastąpić jego część warzywami, roślinami strączkowymi lub grzybami. Przepisy dokładnie dopracowaliśmy w redakcyjnej kuchni Apetitu - gotowaliśmy, kosztowaliśmy i kilka przepisów zmodyfikowaliśmy oraz przetestowaliśmy ponownie. Dzięki temu mamy pewność, że nic nie pójdzie nie tak w Twojej kuchni. Wierzymy, że wiele przepisów z książki z łatwością przebije się do grona Twoich ulubionych potraw. W książce Mielone mięso znajdziesz następujące rozdziały: •Zupy •Przekąski •Duże hity •Klopsy & kuleczki •Placki •Robimy albo poprawiamy •Odciążamy •Serwis
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl