Fermentované potraviny ke každému jídlu (czeski)
Popis produktu
Ludzie na nowo odkrywają produkcję, smak i korzyści żywności z żywymi kulturami. Fermentowane produkty - od jogurtu przez kiszoną kapustę aż po kombuchę - zyskały na popularności. I słusznie! Znajdziesz w nich nie tylko ogólnie korzystne dla zdrowia probiotyki, ale też doskonale smakują. Prawdopodobnie wiesz, że powinieneś jeść je regularnie, ale może nie wiesz, jak łatwo włączyć je do codziennego jadłospisu. Ta książka kucharska rozwiąże twój problem.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl