Ryby na talíři (czeski)
Popis produktu
Mięso ryb jest zdrowe, to znana rzecz. A jednak nie każda ryba jest taka sama: istnieją delikatne, aromatyczne ryby o subtelnym smaku, jak pstrąg, ale też gatunki o intensywnym smaku, jak łosoś czy okoń. Niektóre mają zwarte mięso (np. morszczuk), inne podczas obróbki cieplnej rozpadają się na kawałki lub płaty, jak np. dorsz. Autor tej książki kucharskiej przedstawia pomysłowe przepisy na potrawy rybne oraz ważne wskazówki, jak przy zakupie rozpoznać, czy ryba jest świeża, a także jak ją wyfiletować, aby przyjemności z jedzenia nie psuło szukanie ości.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl