Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu do Velikonoc) (czeski)
Popis produktu
Już od Trzech Króli zaczyna się jedna z najciekawszych kulinarnych przygód roku. Najpierw otaczają nas świniobicia i zabawy ostatkowe, po czym z dnia na dzień następuje sześciotygodniowy przedwiosenny post bezmięsny, który kończy się wielkanocnym świętowaniem wiosny. W kuchni przeplatają się okresy z mięsem i bez mięsa, stare zapasy z młodziutkimi nowymi zbiorami, huczne święta z skromnymi dniami. Opowieść o odchodzącej zimie nie jest ani wyblakła, ani nudna, lecz tętni różnorodnością zimowych składników, prostych przepisów i ciekawych tradycji.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl