Evoluce českého jídla (czeski)
Popis produktu
Już wiele lat temu autor zaczął w Pradze organizować kulinarne wycieczki. Jedno z pierwszych pytań, które turyści zadają po przyjeździe do Czech, brzmi: Co jest typowym czeskim jedzeniem? Jak się okazało, odpowiedź wcale nie jest prosta! I tak autor przestudiował dziesiątki książek związanych z historią jedzenia. Z czasem uświadomił sobie, że ani miejscowi, ani tym bardziej turyści, niewiele wiedzą o historii czeskiego jedzenia. Dlatego powstała ta książka. Znajdziesz w niej informacje, które powinny podważyć stereotypy o czeskiej kuchni, zainspirować kucharzy przy tworzeniu nowoczesnej czeskiej kuchni i przede wszystkim bawić, ponieważ mamy gorącą nadzieję, że historia czeskiego jedzenia zainteresuje Cię tak samo jak nas.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl