Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
-29%

Sugerowana cena   115,00 zł

Zaoszczędzisz 32,95 zł
Sugerowana cena 115,00 zł

Zaoszczędzisz: 32,95 zł

82.05 sugerowana cena 115,00 zł

wysyłka za 2-3 dni

wysyłka za 2-3 dni

12,00 zł
13,00 zł
13,00 zł

Wydawca: Systherm
ISBN: 9788361265764
Rok wydania: 2013
Język: POL
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 436
Temat: Poradniki

Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.