Opis produktu
Odzyskaj swój iPhone 8 Plus dzięki idealnemu zamiennikowi wyświetlacza!
Przywróć jasny obraz i reagujący ekran dotykowy dzięki zamiennemu wyświetlaczowi LCD z modułem dotykowym w kolorze białym. Ten wysokiej jakości element to idealny wybór, jeśli Twój ekran został uszkodzony przez upadek, porysowany lub wykazuje inne oznaki zużycia wynikające z codziennego użytkowania.
Profesjonalna jakość z obsługą 3D Touch
Zamienny wyświetlacz wykonano w technologii OUT-CELL, która gwarantuje wysoki standard i niezawodność, stawiając go znacznie przed innymi producentami wyświetlaczy. Obsługuje funkcję 3D Touch, dzięki czemu zachowasz pełną funkcjonalność telefonu, tak jak w oryginale.
Wyświetlacz łączy w sobie panel LCD, szkło z warstwą dotykową oraz ramkę w kolorze Twojego telefonu, co ułatwia i uprzyjemnia montaż.
Jeżeli wymiana nie jest wykonywana w autoryzowanym serwisie, gwarancja na użyty element nie obowiązuje. Zalecamy zlecenie montażu specjalistom, którzy zapewnią bezproblemowe działanie urządzenia.
Zalety tego zamiennego wyświetlacza:
- Wysokiej jakości wyświetlacz LCD z dokładnym odwzorowaniem kolorów i jasnością
- Obsługa 3D Touch dla czułej i precyzyjnej obsługi
- Technologia OUT-CELL dla wytrzymałości i niezawodności
- Bezpośredni zamiennik oryginalnej części z ramką i szkłem dotykowym
- Łatwa instalacja dzięki kompatybilności i dopasowanemu kolorowi ramki
Kluczowe cechy produktu:
- Typ wyświetlacza: LCD
- Kolor: biały (White H03G)
- Zawartość opakowania: wyświetlacz LCD, szkło dotykowe, ramka
- Kompatybilność: iPhone 8 Plus
- Obsługa funkcji 3D Touch
- Wykonanie zgodne ze standardami oryginalnymi
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobni autorzy
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl