Opis produktu
Przywróć swojego iPhone 8 Plus do pierwotnego stanu dzięki wysokiej jakości zamiennemu wyświetlaczowi LCD z płytą dotykową! Jeśli ekran został uszkodzony wskutek upadku lub jest porysowany, ten zamiennik umożliwi szybką i niezawodną naprawę, która przywróci doskonałą obsługę i piękny obraz Twojego telefonu.
Ten iPhone 8 Plus Wyświetlacz LCD + Płyta dotykowa Czarny H03G został wykonany z zastosowaniem nowoczesnej technologii OUT-CELL, zapewniającej wysoki standard jakości i wierne odwzorowanie obrazu. Wyświetlacz obsługuje funkcję 3D TOUCH, dzięki czemu możesz być pewien, że urządzenie będzie reagować tak samo jak z oryginalną częścią. W zestawie znajduje się komplet - panel LCD, szkło dotykowe z 3D Touch oraz ramka w kolorze telefonu, co ułatwia montaż i zapewnia perfekcyjny wygląd po naprawie.
Za jakość tego wyświetlacza odpowiadamy - jest on wykonany zgodnie z tymi samymi standardami i z tych samych materiałów co części oryginalne. Montaż jednak zawsze powierz autoryzowanemu serwisowi, ponieważ jeśli wymiana nie zostanie wykonana w serwisie autoryzowanym, gwarancja nie obejmuje użytej części. Dzięki temu możesz być pewien, że telefon po naprawie będzie działać bez zarzutu i posłuży przez długi czas.
Dlaczego warto wybrać ten zamienny wyświetlacz?
- Wysoka jakość obrazu dzięki zaawansowanej technologii OUT-CELL
- Obsługa 3D Touch dla pełnej funkcjonalności iPhone'a
- Kompletny zestaw wraz z ramką, co ułatwia montaż
- Materiały i standardy zgodne z oryginałem
- Oszczędność w porównaniu z zakupem nowego telefonu
Specyfikacja techniczna produktu
- Typ wyświetlacza: LCD
- Kolor: Czarny (Black)
- Zawartość opakowania: wyświetlacz LCD, szkło dotykowe z funkcją 3D Touch, ramka w kolorze telefonu
- Wykonany według wysokich standardów z użyciem materiałów zgodnych z oryginałem
- Kompatybilny z modelem: iPhone 8 Plus
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobni autorzy
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl