La cuisine tcheque (francuski)
Popis produktu
Najlepsze przepisy tradycyjnej kuchni czeskiej. Czesi zawsze lubili dobrze jeść i biesiadować. Czeski kobiety są znane jako doskonałe kucharki, niewątpliwie także dlatego, że ich umiejętności mają swoje źródło w tradycyjnych przepisach, używanych przez nie wysokiej jakości składnikach oraz sprawdzonych metodach pracy, które przekazywane są w każdej rodzinie z pokolenia na pokolenie. Dania takie jak „kulajda”, zupa grzybowa aromatyzowana koperkiem, pieczony polędwica wołowa w śmietanie, „bramborák”, zaskakujący placek ziemniaczany, czy też „buchty”, wyśmienite bułeczki, przygotowywane są nie tylko w zaciszu czeskich domów, ale także w najlepszych restauracjach w kraju. Turyści zagraniczni mogą w ten sposób również odkryć i przekonać się o jakości potraw oferowanych przez kuchnię czeską. I właśnie dla tych wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie już życia bez tej tak hojnej i smakowitej kuchni czeskiej, przygotowaliśmy tę książkę.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl