Pečeme si sami chleba (czeski)
Popis produktu
Wyrazisty wiejski chleb, soczysty chleb ziemniaczany, delikatna krucha bagietka, chrupiąca skórka chleba maślankowego - cieknie Wam ślinka? Upieczcie sami intensywnie aromatyczne chleby i bułki całkiem prosto. W tej książce znajdziecie nie tylko ponad 40 zrównoważonych przepisów, odpowiednich do codziennego użytku, lecz także podstawy produkcji od wyrabiania ciasta aż po gotowy chleb oraz wiele wskazówek. Do dzieła! • Poznacie tajniki tradycyjnej sztuki pieczenia chleba z długim wyrastaniem ciasta i bardzo małą ilością drożdży • Szczegółowe przepisy są praktyczne i łatwe do wykonania • Zaczynajcie powoli, od prostego do bardziej wymagającego - dla każdego znajdzie się coś Dajcie się zainspirować i zamieńcie swoją kuchnię w piekarnię dobrego chleba.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl