Výroba syrov (słowacki)
Popis produktu
Autor publikacji inż. Karol Herian, CSc. skromnie stwierdza, że celem tej publikacji jest w prosty sposób wskazać możliwości przetwarzania mleka w warunkach małej produkcji na dobre, wysokiej jakości i bezpieczne dla zdrowia sery. Jest niejako poradnikiem i podstawową informacją o wytwarzaniu serów dla producentów oraz dla wszystkich miłośników serów. Przy pisaniu korzystał przede wszystkim ze swoich bogatych praktycznych doświadczeń oraz z publikacji w czasopismach fachowych i ze szkoleń pracowników mleczarskich i rolniczych. Ta publikacja jest znakomitym przewodnikiem dla wszystkich, którzy są zainteresowani zarówno produkcją, jak i spożywaniem wysokiej jakości serów.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl