Oto nie lada gratka dla miłośników gotowania według kuchni Pięciu Przemian i dla tych, którzy chcieliby spróbować swoich sił w tej metodzie pierwsza z serii czterech książek kulinarnych na każdą porę roku. Wiosna w kuchni Pięciu Przemian to zbiór ponad stu autorskich przepisów na dania wegetariańskie, a także bezglutenowe opatrzonych zdjęciami apetycznych potraw. Przepisy dopasowane zostały do konkretnej pory roku z zachowaniem zasad Pięciu Przemian, dotyczących składników, przemian i smaków. W sześciu rozdziałach zawarte zostały przepisy na wiosenne zupy, surówki i sałatki, warzywa gotowane, duszone i pieczone, dania główne, przekąski i dodatki oraz desery. To twój osobisty przewodnik po kuchni Pięciu Przemian, dzięki któremu: Poznasz składniki, tajniki, receptury i nowe smaki; Rozwiniesz swój potencjał kulinarny oraz nauczysz się komponować pyszne, zdrowe i zrównoważone posiłki powiązane z wiosną; Nauczysz się wsłuchiwać w swój organizm, przywrócisz mu równowagę, a przede wszystkim osiągniesz pełną harmonię w życiu. Poznaj prosty sposób na zdrowe i pyszne potrawy, przygotowywane z sezonowych, ogólnodostępnych składników!
ukryj opis- Wydawnictwo: Illuminatio
- Kod:
- Rok wydania: 2013
- Język: Polski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 232
- Kategoria: Kuchnia Diety
- Szerokość opakowania: 14 cm
- Wysokość opakowania: 20.5 cm
- Głębokość opakowania: 1.7 cm
- Waga: 330 g
Recenzja