Chcesz zacząć piec domowy chleb, ale nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to zabrać?Ta książka jest dla ciebie.Dowiesz się z niej wszystkiego, czego potrzebujesz, by przygotować swój pierwszy aromatyczny bochenek. Nauczysz się też, jak zrobić zakwas i jak z niego korzystać.Upiecz zatem...
przeczytaj całość
Chcesz zacząć piec domowy chleb, ale nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to zabrać?Ta książka jest dla ciebie.Dowiesz się z niej wszystkiego, czego potrzebujesz, by przygotować swój pierwszy aromatyczny bochenek. Nauczysz się też, jak zrobić zakwas i jak z niego korzystać.Upiecz zatem chleb razowy pełnoziarnisty, chlebki naan, foccacię, a także bułki o miękkiej, delikatnej skórce, którymi zachwycą się twoi domownicy oraz goście.
ukryj opis
Recenzja