Pysznie, zdrowo i sezonowo!W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie  znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż  kulinarną. Tym razem skupia się na...
                        
przeczytaj całość 
                                                         
                
                                                                Pysznie, zdrowo i sezonowo!W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie  znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż  kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite  dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki,  kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są  bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi  możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok. Gotowanie  niech ci umilą artystyczne plamy barwne, stworzone specjalnie przez  autorkę dla podkreślenia wachlarza odcieni i kolorów każdej z pór roku. I  ty stwórz swoje małe smakowite arcydzieła!Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i  rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak  aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero  rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.
                                                            
ukryj opis 
                 
             
        
        
Recenzja